خیریه های که وارد کار اقتصادی می شوند به بنگاهای اقتصادی تبدیل می شوند
خیریه های که وارد کار اقتصادی می شوند به بنگاهای اقتصادی تبدیل می شوند

مشهد-خط شرق- مریم تقوی مدیر خیریه دارالاکرام خراسان رضوی خراسان رضوی در جمع خبرنگاران گفت: حساب های خیریه دارالاکرام همانند یک آکواریم قابل رویت است، هرگونه فعالیت اقتصادی را در خیریه دارالااکرام ممنوع کردیم، خیریه های که وارد فعالیت های اقتصادی می شوند از هدف اصلی که کار اجتماعی است باز می مانند و به بنگاهای اقتصادی تبدیل می شوند دارالااکرام علیرغم همه پیشنهادات که مطرح شده خیریه....همچنان افراد را...

وی افزود علیرغم همه پیشنهاداتی که به خیریه ارایه شده است،خیریه از پذیرش این درخواست ها امتنا کرده است و به اصول خود یعنی عدم ورود به فعالیت های اقتصادی و شفایت مالی اسرار داشته و دارد.

تقوی ادامه داد: حساب های خیریه دارالاکرام همانند یک آکواریم قابل رویت است، هرگونه فعالیت اقتصادی را در خیریه دارالااکرام ممنوع کردیم، خیریه های که وارد فعالیت های اقتصادی می شوند از هدف اصلی که کار اجتماعی است باز می مانند و به بنگاهای اقتصادی تبدیل می شوند دارالااکرام علیرغم همه پیشنهادات که مطرح شده از ورود به فعالیت های اقتصادی امتنا کرده است.

تقوی بیان داشت: خوشبختانه تعداد خیرین نیکوکار کم نیستند اما با توجه به شرایط بایستی جای را پیدا کنند که بتوانند به آن مجموعه اعتماد کنند واثر بخشی فعالیت خیریه را با چشم خود رویت کنند،خدا را شاکرم که در همین مدت ما موافق شدیم بر همین مبنا و اصول کار خود را به پیش ببریم.

وی ادامه داد:خیریه دارالاکرام یک موسسه مردم نهاد است و منابع مالی آن از طریق خیرین و فعالین اجتماعی تامین میشود، موسسه کمک های دولتی را دریافت نمی کند، و به لحاظ شفافیت مالی سه صفحه حسابرسی داریم که صفحه نخست حساب های خیریه دارالاکرام توسط اداره دارایی برسی میشود صفحه دوم در داخل موسسه و در گام آخرحساب های موسسه توسط شرکت همیارحساب توسط حساب رسان مستقل و قسم خورده برسی می شوند.

مدیر موسسه دارالاکرام یادآور شد: خیرانی که به دارالاکرام کمک کنند می توانند، کمک های خود را درسرفصل هزینه های جاری خود قرار دهند و بدین سبب از بخشیدگی مالیاتی برخوردارشوند که این مصوبه موجود است،علاوه بر این مراجعه و بزرگان فعالیت های خیریه دارالاکرام را تایید کرده اند که چنانکه افرادی قصد داشته باشند سهم امام و یا خمس و زکات را در راستای توانمند سازی دانش آموزان این سرزمین دراختیار خیریه دارالاکرام قرار دهند منعی وجود ندارد.

وی خاطرنشان کرد:خیریه دارالاکرام یک بانک مهربانی است،دانش آموزان روزی به اینجا وارد می شوند و مهربانی قرض می گیرید و زمانی که توانمند و خودکفا شدند خودشان تبدیل به نان آور این خانواده می شوند،همه ما اعضای یک خانواده هستیم،که این چرخه مهربانی در حال تکرار است.

تقوی افزود: خیریه دارالاکرام با سازمان های همچون،شهرداری،شورای شهر،استانداری، کمیته امدادو خیریه های مردمی تامل دارد و این تامل همچنان برقرار است، و اگر این سازمان امکانات آموزشی را دراختیار موسسه قرار دهد ما قبول می کنیم،شهرداری مشهد درتامین لوازم التحریر وبرگزاری همایش ها مساعدت های داشته است.

تقوی ادامه داد: برای تامین معیشت، وسایل اولیه و ضروری زندگی خانواده این دانش آموزان، ۲۱۰ میلیون تومان برای ۱۰۵ خانواده بن قرض الحسنه از طریق موسسه پرداخت شده است و این خانواده ها به صورت ۱۰۰ درصد قرض الحسنه برای تامین نیازهای خود از این وام ها و تسهیلات استفاده کردند.

وی افزود:خیریه دارالاکرام یک سازمان غیر دولتی است،رسالت ما حمایت و توانمندسازی از دانش آموزان کشور است و فعالیت ما موازی با کمیته امداد و بهزیستی نیست.

به گزارش خط شرق شعبه موسسه خیریه دارالاکرام خراسان رضوی در سال ۱۳۹۰ دایر شده است و مجوز این موسسه آخرین بار این توسط علیرضا رزم حسینی استاندار وقت خراسان رضوی در شهریور ماه سال ۱۳۹۹به مدت یکسال تمدید شده است.

  • نویسنده : mohsen arefi
  • منبع خبر : خط شرق